Загородження колюче-ріжуче ЗКР Кобра

Загородження колюче-ріжуче Кобра

Багато років для захисту периметра об'єктів, що потребують надійної охорони, використовувався колючий дріт і огорожі з колючого дроту. Наприкінці XX століття колючий дріт стала поступатися місцем більш ефективної армованої колючої стрічці і спіральним загородженням Єгоза. В даний час для охорони важливих об'єктів використовується армована колюча стрічка АКС Єгоза і АСКС Єгоза, а також спіральні і плоскі огорожі на її основі. Для захисту периметра більшості об'єктів таких захисних загороджень цілком достатньо, але охорона найбільш відповідальних об'єктів вимагає використання більш надійних загороджень.

Загородження колюче-ріжуче ЗКР Кобра – нова розробка в області систем інженерного захисту периметра. Загородження колюче-ріжуче ЗКР Кобра набагато ефективніше, ніж звичайний спіральний бар'єр безпеки СББ Єгоза і призначене для захисту периметра або відповідальних ділянок периметра важливих об'єктів з підвищеними вимогами до безпеки. Використання захисного бар'єру ЗКР Кобра дозволяє набагато підвищити рівень безпеки на об'єкті, що охороняється, надійно захистивши його від зазіхань зловмисників.

Загородження колюче-ріжуче ЗКР Кобра являє собою дві спіралі різного діаметру з армованої колючої стрічки АКС Єгоза або АКС Концертіна, розташованих одна усередині іншої. Спіралі закріплені на кронштейнах спеціальної конструкції, уздовж спіралі може бути додатково натягнута армована колюча стрічка в кілька рядів. В залежності від виконання, спіралі ЗКР Кобра можуть бути закріплені нерухомо, можуть вільно або примусово обертатися, крім того, на внутрішню спіраль може подаватися електричний струм.

❓ Які типи загороджень використовуються в ЗКР-С «Кобра»?

✅ У конструкції ЗКР-С «Кобра» можуть застосовуватися будь-які спіральні загородження нашого виробництва, але краще використовувати загородження «Егоза-Алігатор» та «Егоза-Супер».