AHD технологія відеоспостереження в Києві

AHD технологія відеоспостереження в Києві 14.05.2015

Багато морально застарілі системи відеоспостереження в Києві та Київській області вимагають заміни. Старі системи вже не відповідають сучасним вимогам якості зображення, отриманого з камери відеоспостереження. Установка цифрових IP-систем вимагає прокладку нових кабельних ліній, що не тільки завжди можливо і фінансово затратно. Старі лінії передачі сигналу в основному були прокладені коаксіальними кабелями (РК-75, RG6, RG-59) c хвильовим опором 75 Ом. Вихід із ситуації – заміна аналогового обладнання на AHD (/em>Analog High Definition) обладнання.

Сучасні технології передачі відеосигналу і його обробки зробили крок далеко вперед. Ще в 2014 році з'явилися на ринку відеосистем камери та реєстратори, виконані за AHD технологіями. Причому на даний момент ціна AHD обладнання порівнянна з ціною на аналогове обладнання, а якість можна порівняти з IP. Перевага, як говориться, у наявності. Висока, до 500 метрів, дальність передачі відеосигналу, причому без пред'явлення високих вимог до якості коаксіального кабелю. Перешкодозахищеність вище, ніж в аналоговому обладнанні. Висока якість зображення при роздільній здатності 1280х720 (720р), 1280х960 (960р), 1920х1080 (1080р). Повна відсутність затримок відеосигналу, що характерно для IP-систем.

AHD відеореєстратори можуть працювати в трьох режимах: IP, аналоговому і AHD (тобто можливо підключати до відеореєстратора IP, AND і аналогові камери). Можна також додати простоту установки, налагодження та обслуговування, як в аналогових системах. Але будемо чесні: AHD системи трохи дорожче аналогових, а IP системи можуть видавати ще більш якісне зображення при дозволі більше, ніж 1080р. І все ж AHD системи відеоспостереження є не просто серединою, а золотою серединою при виборі охоронних систем відеоспостереження.

Виробнича група «Кайман» готова встановити систему AHD відеоспостереження в Києві та Київській області торгової марки DigiGuard з підтримкою клієнтського ПЗ Dahua (PSS/iDMSS/gDMSS). ТОВ «ПГ« Кайман» готове реалізувати на невеликих об'єктах з периметрами до 1000 метрів комплексну систему охорони периметра підприємства, що складається з інженерних загороджень у вигляді колючого дроту Єгоза і AHD-систем відеоспостереження.