Кайман - 25 років на ринку колючого дроту

Кайман святкує 25 років 29 серпня 2019 року

29 серпня 2019 року «Кайман» відзначає круглу дату – 25 років з моменту його заснування. Почавши свою діяльність в 1994 році, та пройшовши довгий шлях розвитку і вдосконалення довжиною в два з половиною десятка років, на сьогоднішній день ТОВ «Виробнича група «Кайман» займає лідируючі позиції у виробництві інженерних систем захисту периметра та наданні послуг з комплексного захисту будь-яких об'єктів. За роки своєї діяльності «Кайман» проявив себе як надійний виробник і постачальник як колюче-ріжучих загороджень, так і іншого устаткування для забезпечення комплексного захисту периметра – систем сигналізації, відеоспостереження та контролю доступу. За якістю, надійності і ефективності продукція «Кайману» давно обійшла конкурентів, а багато типів колюче-ріжучих загороджень, що випускаються Виробничої групою «Кайман», не мають аналогів як в Україні, так і за кордоном.

За 25 років роботи Виробнича група «Кайман» захистила десятки тисяч різних об'єктів по всій території України. Споживачами продукції «Кайману» є як приватні особи та невеликі комерційні структури, так і великі промислові підприємства, а також державні структури – Міністерство оборони, Міністерство внутрішніх справ, Державна прикордонна служба та багато інших. Не зупиняючись на досягнутому, ТОВ «Виробнича група «Кайман» і далі планує підвищувати якість продукції, що випускається, та послуг, що надаються, розширюючи асортимент продукції та збільшуючи обсяги виробництва.

Власне виробництво повного циклу

Являючись провідним виробником сучасних колюче-ріжучих загороджень, Виробнича група «Кайман» постійно розширює асортимент, підвищує якість і удосконалює їх конструкцію. Виробнича група «Кайман» має виробництво повного циклу – армована колюча стрічка і колюче-ріжучі загородження виготовляються на сучасному автоматизованому обладнанні, що забезпечує більшу продуктивність праці та високу якість продукції, що випускається. Виробничі потужності «Кайману» дозволяють виконувати практично будь-які замовлення в стислі терміни, крім того, на складі завжди є достатній запас армованої колючої стрічки і колюче-ріжучих загороджень.

Широкий асортимент якісної продукції

В даний час «Кайман» серійно виготовляє 6 типів армованої колючої стрічки і більше 120 різних типів загороджень на їх основі. Продукція, що випускається Виробничої групою «Кайман», має всі необхідні документи і сертифікати, що підтверджують її високу якість. Багато типів продукції і використовуваного для її виробництва обладнання ґрунтуються на сучасних розробках і винаходах, захищених патентами – наприклад, «лінія і спосіб виробництва колючої стрічки» або «спосіб виготовлення сітчастого полотна «Піранья». Продукція Виробничої групи «Кайман» реалізується під торговими марками «Гюрза», «Концертина», «Єгоза», «Кайман», «Алігатор», «Єгоза-Супер», «Кобра».

Комплексний підхід до питань безпеки

Виробнича група «Кайман» завжди відрізнялася комплексним підходом до вирішення завдань щодо забезпечення безпеки об'єктів, що охороняються. «Кайман» не просто продає колючий дріт, а здійснює весь комплекс супутніх робіт – обстеження місцевості, проектування інженерної системи захисту периметра і додаткових охоронних систем, виготовлення колюче-ріжучих загороджень і доставку їх покупцеві, монтаж колючого дроту і електронних систем під ключ. Завдяки такому підходу якістю продукції і результатами роботи Виробничої групи «Кайман» залишаються задоволені всі клієнти.
За 25 років своєї діяльності Виробнича група «Кайман» досягла багато чого, і не зупиняється на досягнутому. Але все це було б неможливо без надійного колективу професіоналів – від працівників виробництва і монтажників до керівництва підприємства. Крім того, велику роль в діяльності підприємства надали тісні зв'язки з постачальниками сировини, обладнання, суміжних послуг та іншого, без чого була б неможлива ефективна робота. Виробнича група Кайман дякує своєму колективу за багаторічну працю на благо підприємства, партнерам – за допомогу, а клієнтам – за високу оцінку нашої продукції і як наслідок – довгострокове взаємовигідне співробітництво!