«Кайман»: отриманий міжнародний сертифікат якості ISO 9001

Міжнародний сертифікат якості ISO 9001 16 жовтня 2015

Виробнича група «Кайман» – виробник комплексних систем захисту периметра на основі колючої стрічки і колючого дроту, постійно вдосконалюється в області виробництва металевих загороджень та прагне в повному обсязі задовольнити потреби клієнтів. Так у вересні 2015 року отримано міжнародний сертифікат відповідності ISO (International Organization for Standardization), який підтверджує, що виробництво загороджень колюче-ріжучих на ТОВ «ПГ« Кайман »відповідає вимогам гармонізованого міжнародного стандарту ДСТУ ISO 9001:2009 «Системи менеджменту якості. Вимоги» (ISO 9001: 2008, IDT). Сертифікат відповідності № UA-YT.22-2015 строком до 10 вересня 2018 року на систему управління якістю доступний у розділі "Документи".

Отримання сертифікату ISO на систему менеджменту якості свідчить, що технічний рівень підприємства «Кайман», виробничі процеси, якість продукції, кваліфікація співробітників відповідають вимогам міжнародного стандарту. Цінність цього сертифіката полягає в забезпеченні постійного поліпшення методів роботи підприємства: підвищенні якості обладнання, вдосконаленні технологій виробництва, зростанні якості продукції, оптимізації ціни, поліпшенні обслуговування клієнтів і дисципліни поставок.

Виробнича група «Кайман» сподівається, що відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO дозволить зміцнити довіру з боку замовників, постачальників, партнерів і створить нові потенціали для розвитку підприємства. Сертифікація систем менеджменту якості згідно стандарту ISO 9001 є свідченням для всіх зацікавлених сторін, що підприємство може реалізовувати поставлені завдання і виконувати зобов'язання, безперервно покращувати і розвивати виробничі процеси і задовольняти потреби клієнтів. ВГ «Кайман» виробляє продукцію під торговими марками «Концертіна», «Єгоза», «Кайман» і гарантує своїм замовникам і партнерам надійність поставок, високий рівень і ефективність продукції, що випускається. «Кайман» – охорона периметра забезпечена!