Колюче-ріжучі загородження від «Кайман» пройшли сертифікацію МВС

Сертифікат відповідності МВС України 21 июня 2015

Виробничою групою «Кайман» отриманий сертифікат відповідності МВС України № ДЦС ЗОП.1.1О071.0022-15 на колюче-ріжучі загородження та їх різновиди. Сертифікат виданий Державним центром сертифікації засобів охоронного призначення при Департаменті Державної служби охорони при МВС України на підставі протоколу випробувань № 49-С / 2015 від 28.05.2015 проведеного у випробувальній лабораторії при МВС України та акту обстеження виробництва № 11/6 -1-157 / Гр від 27.05.2015.

Сертифікаційна комісія МВС України підтвердила, що загородження колюче-ріжучі що випускаються ВГ «Кайман» відповідають всім вимогам галузевих стандартів і заявленим характеристикам, а також офіційно визнані профільним Міністерством як охоронна система. Колюче-ріжучі загородження всіх модифікацій: плоскі, пірамідальні, мобільні, пересувні і спіральні - сертифіковані і рекомендовані до застосування Державною службою охорони МВС України як засіб охорони периметра. Дія сертифіката поширюється на такі види загороджень та їх модифікації:

  • Загородження колюче-ріжучі плоскі (ЗКР-П): «Гюрза», «Концертіна», «Єгоза», «Єгоза-Супер», «Піранья», «Жантак»;
  • Загородження колюче-ріжучі пірамідальні (ЗКР-ПМ) «Кайман»;
  • Загородження колюче-ріжучі мобільні (ЗКР-МБ) «Кайман»;
  • Загородження колюче-ріжучі пересувні (ЗКР-ПД) «Кайман»;
  • Загородження колюче-ріжучі спіральні (ЗКР-С): «Жантак», «Гюрза», «Концертіна», «Єгоза», «Єгоза-Супер», «Кайман», «Кобра».

Отриманий сертифікат відповідності МВС - це не тільки офіційне підтвердження якості та ефективності продукції Кайман, але й позитивний стимул для постійного поліпшення підходів до організації виробництва, удосконалення якості надаваних товарів і послуг. Клієнти та партнери можуть бути впевнені в нас і якості нашої продукції.