Колючий дріт «Кайман» – краща ефективність

Колючий дріт «Кайман» 19 грудня 2014

Виробнича група «Кайман» пропонує Вашій увазі колючий дріт «Кайман» власного виробництва. Відмінна якість колючого дроту Єгоза Кайман і прийнятна ціна в Україні сприяє найбільш повному задоволенню запитів споживачів. Якщо стоїть завдання підібрати найбільш міцні і надійні загородження з колючого дроту, тоді колючий дріт «Кайман» – це те, що Ви шукаєте.

Колюче-ріжучі загородження «Кайман» стають все більш затребувані в сучасному будівництві, попит на них з кожним роком тільки збільшується. Завдяки високим характеристикам міцності з Єгози Кайман можливо створювати високоякісні спіральні і плоскі загородження самих великих діаметрів, а також пірамідальні загородження в кілька рядів, які кріпляться до землі. Огорожі з колючого дроту Кайман практично неприступні, що дозволяє встановлювати їх на найвідповідальніших ділянках периметра об'єктів з підвищеними вимогами до безпеки.

Загородження, виконані з колючого дроту Єгоза-Кайман виготовлені з якісних матеріалів і сертифіковані в Україні. Всі зразки продукції проходять контроль якості і мають довгий термін служби. Тривалість терміну збільшується при дотриманні певних правил монтажу, такі огорожі не вимагають догляду протягом усього терміну експлуатації. Тому й ціна колючого дроту Кайман цілком виправдана, зупинивши свій вибір на загородженні Єгоза Кайман, Ви забудете про його заміну на довгі десятиліття. Ми чекаємо Ваших дзвінків і замовлень!