Відеоспостереження Київ

Відеоспостереження Київ 29.04.2015

Чимало розгалужених мережі промислових і торговельних підприємств, установ різних сфер діяльності мають центральні офіси в місті Києві і потребують сучасних системах відеоспостереження і віддаленому моніторингу. Управління, маркетинг, контроль і багато інших функцій здійснюються із загального центру. З цією метою в центральному офісі створюють власні служби: виробничі, технічні, юридичні, аудиторські та багато інших. Серед цієї безлічі комунікацій певна роль відведена службі безпеки, яка поділяється на відділи охорони, а також на відділи економічної, технічної, пожежної безпеки.

За допомогою сучасних засобів телекомунікації, високошвидкісного інтернету і сучасного зв'язку, весь окремий і розрізнений потенціал підприємств об'єднаний в одне ціле, причому інформація надходить в центральний офіс практично відразу. Це може бути бухгалтерська, фінансова, виробнича інформація.

Для того, щоб створити інтегровану систему безпеки на одному підприємстві, необхідно об'єднати систему відеоспостереження, контролю доступу та охоронно-пожежної сигналізації в єдиний комплекс. Подальше ж об'єднання інтегрованих систем безпеки підприємств з передачею та обробкою даних в центральному офісі вимагає досить дорогого програмного забезпечення та залучення великих ресурсів. Виробнича група Кайман запропонувала своїм клієнтам трохи спростити завдання, об'єднавши лише систему відеоспостереження.

На підприємствах, що займаються збором та обробкою брухту чорних металів, виробнича група Кайман встановила інженерні загородження спірального типу Егоза і систему відеоспостереження. Далі ми об'єднали ці системи в центральному офісі для зручності і вирішення певних завдань. Встановивши програмне забезпечення з підрахунку кількості вагонів, вирішили задачу автоматичного контролю кількості вхідної сировини і, відповідно, виходу цього ж сировини після обробки. Також важливий і візуальний віддалений моніторинг, що обов'язково позначиться на дисципліні, порядку та підвищенні продуктивності праці.