«Кайман» – тільки якісний колючий дріт «Єгоза»

Якісний колючий дріт «Єгоза» 20 січня 2016

Виробнича група «Кайман» – провідний український виробник парканів та огорож на основі колючого дроту і колючої стрічки прагне до поліпшення якості товарів власного виробництва, а також відповідності міжнародним і європейським нормам конкурентоспроможності. Підтвердження якості для нашого підприємства є таким ж важливим завданням, як і виробництво якісних товарів і послуг. Мета підприємства «Кайман» – формування у вітчизняних і зарубіжних споживачів нашої продукції, позитивного іміджу українського виробника колючого дроту, чиє якість і конкурентоспроможність проконтрольовані і підтверджені фахівцями.

«Кайман» зарекомендував себе надійним партнером, що динамічно розвивається. Використання власних торгових марок: «Єгоза», «Концертіна», «Кайман» і наявність сертифікатів підтверджує, що продукція та послуги підприємства виділяються високою якістю і конкурентоспроможністю. Продукція ВГ «Кайман» випускається згідно ТУ України 28.7-21804553-001.2009, має державний сертифікат відповідності УКРСЕПРО і спеціалізований сертифікат ДДСО МВС України. Управління у сфері якості підприємства організовано відповідно до вимог гармонізованого міжнародного стандарту ДСТУ ISO 9001-2009. Відповідність продукції "Кайман" як державним, так і міжнародним нормам – найкращий показник якості, безпеки і конкурентоспроможності на ринках країн усього світу.

При виборі постачальників сировини підприємство орієнтоване на використання у виробництві колючого дроту високоякісного оцинкованого прокату і метизної продукції від надійних вітчизняних виробників. Колюча стрічка виготовляється з оцинкованого листа, який випускається ММК ім. Ілліча м. Маріуполь по новому гармонізованому з європейськими нормами стандарту ДСТУ EN 10346 з цинковим покриттям не менш ніж 140 г/кв.м. В якості сердечника використовується високовуглецевий оцинкований сталевий дріт ГОСТ 9850-72, ГОСТ 7372-79 або європейський стандарт DIN 48200, StIII виробництва ПрАТ «ВО «Стальканат-Сілур» м. Одеса, який має високу якість виготовлення і відповідає національним та міжнародним нормам.

Раціональна політика «Виробничої групи «Кайман» у сфері якості та продуктивна співпраця з кращими українськими постачальниками дозволяють випускати конкурентоспроможну продукцію та створюють можливість для експорту української колючого дроту до країн Європи, ближнього і далекого зарубіжжя. Нагадаємо, що ВГ «Кайман» виробляє продукцію для безпеки та охорони периметра під торговими марками «Єгоза», «Концертіна», «Кайман» і є лідером з експорту української колючого дроту в Казахстан, Молдову, Азербайджан, Вірменію, Грузію та інші країни.