«Кайман» відсвяткував 21 рік з дня заснування

Виробнича група "Кайман" відзначила свій 21-й день народження 30 серпня 2015

Виробнича група "Кайман" відзначила свій 21-й день народження. Почавши свій шлях в 1994 році, в даний час підприємство є єдиним вітчизняним виробником сертифікованих колюче-ріжучих загороджень і колюче-ріжучої стрічки. За двадцять один рік діяльності «Кайман» досяг значних успіхів, постійно розвиваючись і вдосконалюючись. Значно розширено асортимент – в даний час випускається більше 150 різних найменувань колюче-дротяної продукції для будь-яких потреб. Зростають і удосконалюються виробничі потужності, зараз підприємство може випускати до 200 км готової продукції в місяць.

Вся продукція сертифікована в системі УкрСЕПРО і має сертифікат відповідності МВС. Нещодавно пройдена сертифікація на відповідність міжнародного стандарту ISO. Підприємство «Кайман» виробляє свою продукцію під торговими марками «Концертіна», «Єгоза» і «Кайман», які стали брендами в Україні. Сферою застосування колючого дроту від ТОВ ВГ «Кайман» є об'єкти стратегічного та гражданського призначення, енергетичні та промислові підприємства, об'єкти МВС, будівельні фірми та торгові бази, а також приватні володіння. Ринок збуту продукції представлений як в Україні, так і за її межами.

Повністю виправдала себе політика ПГ «Кайман», спрямована на гарантію якості продукції, що випускається, виконання вимог законодавства України, відповідність сучасним стандартам в галузі виробництва, максимальне задоволення існуючих і очікуваних потреб замовників. Запорука успішності «Кайман» – це, головним чином, високий професіоналізм керівництва та колективу фірми. Адже саме прийняття вірних стратегічних рішень і повне їх здійснення привели до значних позитивних наслідків у розвитку та існуванні підприємства. Колючий дріт «Єгоза» – якість, перевірена часом!