Виробничій групі Кайман виповнилося 28 років

Кайману 28 років 29.08.2022

Виробнича група Кайман, незважаючи на війну, розв'язану проти України, та важкі економічні умови, відзначає своє 28-річчя та продовжує свою діяльність на ринку інженерних систем захисту периметра. За десятиліття своєї роботи Виробнича група Кайман створила потужну матеріальну та технічну базу, а також кадровий склад висококваліфікованих спеціалістів. Це дозволило нам успішно пережити періоди локдаунів та загального економічного спаду, спричинених пандемією коронавірусу Covid-19. Крім того, ми продовжуємо свою діяльність і в умовах повномасштабної війни, що триває понад півроку, розв'язаної проти нашої країни.

Незважаючи на всі перешкоди, Виробнича група Кайман продовжує виробництво сучасних систем захисту периметра – колючий дріт Єгоза та різні типи загороджень з нього, включаючи плоский та спіральний бар'єр безпеки Єгоза, мобільні, пірамідальні та інші типи захисних бар'єрів. В даний час виробнича група Кайман розширює свою діяльність на європейські ринки та ринки інших країн зарубіжжя. Завдяки високій якості та прийнятним цінам, український колючий дріт Єгоза та колюче-ріжучі загородження Концертина високо цінуються на європейському ринку. Наприклад, протягом попереднього року, в рамках державного замовлення, Виробнича група Кайман у стислий термін виготовила величезний обсяг загороджень Єгоза для надання допомоги Україною Литві для огородження її кордону з Білоруссю, крім того, здійснювалося постачання колючого дроту та загороджень Єгоза до Польщі, також для огородження кордону з Білоруссю та в інші європейські країни.

Виробнича група Кайман продовжує свою діяльність на ринку України та в країнах зарубіжжя, забезпечуючи у цей лихоліття своїх співробітників заробітною платою, а бюджет країни – такими необхідними їй податками. Ми продовжуємо працювати з упевненістю, що цей важкий для людей і всієї країни в цілому ми пройдемо гідно, вийшовши на новий рівень виробництва та опанувавши нові ринки збуту своєї продукції та послуг у всьому світі.